Vi tar alltid ansvar for maskinvaren

Datema tilbyr alltid muligheten til konfigurering av den maskinvaren vi leverer til kundene våre, uansett om vi har kjøpt inn maskinvaren for kundens regning eller om kunden selv velger å gjøre det. Vi tar alltid ansvar for at maskinvaren skal fungere umiddelbart når du tar ut varen(e) fra emballasjen. Det innebærer at vi blant annet installerer riktig operativsystem og programvare samt forbereder disse for de nettverkene og interne systemene som enhetene skal kommunisere med.

Kontakt

    John-Eirik Falch

    941 48 343
    john.falch@datema.no

    JEG ØNSKER Å BLI KONTAKTET

Vi hjelper deg å velge rett

Maskinvare, teknologi og programvare går hånd i hånd for å få en løsning til å fungere mobilt. Selvfølgelig hjelper vi deg med å velge riktige produkter. Ring eller send en e-post til noen av våre konsulenter og maskinvareeksperter, så veileder de deg til riktig valg av maskinvare og teknologi.

Velkommen til vår nettbutikk!

I vår nettbutikk finner dere strekkodelesere, PDA-er, lastebilcomputere, nettbrett, etikettskrivere, nettverksprodukter, tilbehør og mye mer. Holdbare produkter for profesjonell bruk! Dessuten kombinerer vi dette med et stort antall tilhørende tjenester som gjør arbeidsdagen din lettere: service og support, finansiering, programvareadministrasjon, preparering, distribusjon m.m.

Besøk nettbutikken.