Mobile Device Management – Easy Control Asset Management

Med Easy Control administrerer du alle selskapets mobile enheter som PDA-er, smarttelefoner, bærbare PC-er og nettbrett. Det er også et inventarsystem for å kontrollere og få oversikt over hele det mobile IT-miljøet.

Kontakt

  John-Eirik Falch

  941 48 343
  john.falch@datema.no

  JEG ØNSKER Å BLI KONTAKTET

Full kontroll og høy sikkerhet

Med Easy Control får du full kontroll på selskapets mobile enheter – hvor mange har vi? Hvem er brukerne? På hvilken geografisk plassering er enhetene i sanntid? Hvordan ser servicetilbudet ut? Trenger vi å oppdatere programvaren? Er det enheter som krever reparasjon? Er de sikret mot inntrengere? Hva har brukerne lov til, og ikke lov til, å gjøre? Når er det på tide å bytte ut enhetene, foreligger det avtaler for dette, og hvordan ser de ut for enhetene? Hva blir de økonomiske følgene av å fortsette å bruke allerede eksisterende utstyr, mot å bytte til nytt utstyr?

Det er mange spørsmål å besvare. Den mobile arbeidsmåten stiller krav til administrasjon av mobile enheter, og det kan være en komplisert affære å oppnå full kontroll uten hjelpemiddel. Easy Control er en viktig del av den mobile IT-løsningen – en skalerbar og skybasert løsning som gir selskapet ditt full kontroll og høy sikkerhet.

Med Easy Control får du:

 • full kontroll over alle selskapets mobile enheter, dets operativsystem og programvarer.
 • en enkel administrasjon av teknologi og lisensprosedyre, for vi leverer nemlig hele løsningen som skytjeneste.
 • overblikk over dine kostnader under hele systemets levetid.
 • en lettfattelig oversikt over hvilke enheter dere har, hvilke av dem som er aktive og når det er på tide å bytte dem ut – noe som gjør det lettere å håndtere budsjett og innkjøp.
 • forbedret sikkerhet med ekstern sletting eller låsing av enheter slik at sensitive opplysninger ikke kommer i feil hender dersom enheten skulle komme bort.
 • støtte for de fleste mobiltelefoner og nettbrett med Android, iOS og Windows.

Du velger selv nivået på den løsningen som passer best for ditt selskap. Vi hjelper deg med å analysere behovet for beste kontroll, og vi skreddersyr og tilpasser din Easy Control Asset Management-løsning.