Ulike arrangementer

Arrangementene utgjøres av alt fra mindre konferanser til roadshows, produktlanseringer, kongresser, aktiviteter og fest. CWT M&Es kunder kan trygt plassere hele oppdraget i hendene på CWT, som stiller høye krav til klarhet og orden.

Datema Mobilitys uppdrag

Prosedyrene for å gjennomføre arrangementer kan være omfattende og kompliserte, og som en del av utviklingen av de arrangementer CWT gjennomfører, ville CWT tilby sine kunder en App for både små og store møter der hver deltaker skulle kunne styre sin egen deltakelse. Datema Mobility fikk i oppdrag å utvikle en applikasjon som kunne kundetilpasses for hvert arrangement ut fra en fastsatt grunnstruktur.

Løsningen

Appen ble gjort tilgjengelig på engelsk og spansk, og den kan lastes ned via Appstore og Google Play. Hovedformålet er å samle all møteinformasjon på ett og samme sted. På denne måten kan den som er eier av møtearrangementet, legge ut allmenn informasjon om møtet, samt tilpasset enkeltinformasjon til hver enkelt av deltakerne. Gjennom appen skal du som bruker kunne melde deg på møtet og øvrige spesialarrangementer rundt et møte, for eksempel hjelp med å reise til og fra møtet, booking av hotell, booking av “breakout sessions” og alt annet i forbindelse med et møtearrangement. Det er til og med bygd inn en skannefunksjon i applikasjonen, for å kunne lese av QR-koder som kan følge med en utskrevet invitasjon, eller som gir møtedeltakerne rask informasjon i forkant av møtet.

Hensikten er å gi møtedeltakerne en bedre opplevelse, og at møtearrangøren skal kunne samle all informasjon på ett sted. Slik forenkles møtearrangørens arbeid med å planlegge, kvaliteten og servicen blir bedre, og man minimerer faren for at det skal oppstå feil i siste øyeblikk. I dag brukes applikasjonen verden over og er i kontinuerlig utvikling.

Tekniske fakta

  • Appen er tilgjengelig for Android og Iphone.
  • Den er laget i Xamarin.
  • Serveren ligger på Microsofts skytjeneste Azure.